0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Spaarhypotheek Groningen

Hypotheekservice-8442
Wanneer u een huis gaat kopen dan is de spaarhypotheek nog steeds erg aantrekkelijk. Met een spaarhypotheek Groningen garandeert u zichzelf van een vast kapitaal aan het einde van de looptijd. Hiermee kunt u uw hypotheek dan geheel of gedeeltelijk aflossen. Natuurlijk is het ook verstandig om tijdens de looptijd al wat af te lossen indien mogelijk om uw maandlasten te verlagen. Het is tegenwoordig ook nog maar beperkt mogelijk om een aflossingsvrije hypotheek te nemen, want hiermee riskeert u een restschuld bij verkoop van uw woning of aan het einde van de looptijd. Daarom is een spaarhypotheek in vrijwel iedere hypotheek opgenomen.

Regel een spaarhypotheek Groningen op een vertrouwd adres

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
Hypotheek Service, gevestigd in Leek en Roden is een vertrouwd adres voor het regelen van uw spaarhypotheek Groningen. U kunt rekenen op deskundigheid en ruime ervaring. U krijgt altijd een advies op maat, afgestemd op uw persoonlijke situatie en voor zover mogelijk uw wensen. Daarnaast wordt uiteraard ook gekeken naar uw maandlasten voor de hypotheek, deze moeten vanzelfsprekend te dragen zijn van uw inkomen zonder dat u in de problemen komt. Wanneer al deze aspecten in kaart zijn gebracht gaan wij op zoek naar het beste hypotheekproduct voor u.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Maak een afspraak voor eerlijk en goed advies

Erwin-klein
Wilt u een spaarhypotheek Groningen voor de aankoop van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op met Hypotheek Service. Wij zorgen ervoor dat u het beste advies krijgt en het voor u meest gunstige aanbod. U kunt direct een afspraak maken via ons telefoonnummer 0594 – 581 333. Mailen kan uiteraard, ook, ons e-mailadres is info@hypotheekservice.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.
Call us Email us