0%

Nieuwsberichten

Prijzen-Energie

Wijziging schenkingsvrijstelling 2023

- maandag, 24 oktober, 2022 -
Het verlagen van de schenkingsvrijstelling vanaf 2023 biedt zeker nog kansen. Als je in 2023 nog een schenking wilt doen die hoger is dan zo’n € 27.000 is het verstandig om in 2022 alvast een bedrag te schenken. 
Energie

De prijzen van energie gaan door het dak

- maandag, 24 oktober, 2022 -
Veel huishoudens worden momenteel geconfronteerd met fors hogere energiekosten. Volgens berekeningen van een vergelijkingssite loopt die kostenstijging in het ergste geval op tot meer dan € 300 per maand.
Verbouwen

Verbouwen

- maandag, 16 mei, 2022 -
De groei van de hypotheekaanvragen heeft de afgelopen tijd vooral gezeten in het grote aantal verbouwingen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een verbouwing te financieren.
Verduurzaam-huis

Verduurzamen met behulp van een hypotheek

- maandag, 16 mei, 2022 -
Door de stijgende energieprijzen wordt het meefinancieren van verduurzaming met een hypotheek voor nieuw aangekochte woningen steeds populairder. Wil jij ook verduurzamen? Kijk samen met ons naar de mogelijkheden.
Belastingaangifte

100% Belastingaangifte

- vrijdag, 25 februari, 2022 -
De blauwe enveloppe valt niet meer op de mat, maar het is binnenkort wel weer tijd voor de belastingaangifte. Ook dit jaar kunnen wij dit in samenwerking met VERMAD Administratiekantoor weer voor jullie regelen.
100senioren-slider

100% Senioren

- woensdag, 22 september, 2021 -
Bij senioren leven veel vragen over hypotheken. Wat kan er (nog) wel en wat niet? Dat leggen we u graag uit. We kunnen al meteen zeggen: er is meer mogelijk dan u denkt. Speciaal voor senioren (50 plussers) hebben we de feiten op een rij gezet, lees snel verder en kom alles te weten!
Duurzaam-slider

100% Duurzaam

- woensdag, 8 september, 2021 -
Verduurzaming is een steeds belangrijker punt op de agenda en ook woningeigenaren kijken steeds vaker naar de mogelijkheden. Lees snel verder en je komt alles te weten over de mogelijkheden voor het treffen van energiebesparende maatregelen en financiering hiervan.
Call us Email us