0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Hypotheekschuld echtscheiding Groningen

Hypotheekservice-8442
Wat gebeurt er met een hypotheekschuld echtscheiding Groningen? Dit is een vraag waar u mee kunt zitten wanneer u van uw partner gaat scheiden. Dat is immers ook belangrijk om te weten. Iemand zal immers met de schuld verder moeten. Om hier het juiste advies in te krijgen is het belangrijk om een goede adviseur te vinden die kennis van zaken heeft op dit gebied. Wij kunnen u hierbij helpen. Zo kan gezorgd worden dat er geen situaties ontstaan die het probleem bijvoorbeeld alleen maar groter maken.

Advies krijgen over hypotheekschuld

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
Wanneer het gaat om zaken zoals een hypotheekschuld, dan is het niet vreemd dat u hier misschien niet voldoende verstand van hebt. Er komt immers veel bij kijken. Wanneer een echtscheiding aan de orde is, dan is dit ook nog eens een situatie die niet direct bij het afsluiten van de hypotheek verwacht werd. Toch komt dit wel vaker voor. Om die reden hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in het omgaan met dit soort situaties. Zo kunnen wij u dus altijd van de juiste adviezen voorzien.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Contact opnemen

Erwin-klein
U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen. Als u vragen heeft, of een afspraak wilt maken, dan zijn er meerdere manieren om dit voor elkaar te krijgen. U kunt naar 0594-581 333 bellen als u onze vestiging in Leek wilt bereiken. Wilt u onze vestiging in Roden bereiken, bel dan naar 050-501 18 58. Ook kunt u ons mailen. Dat kan naar het adres info@hypotheekservice.nl. Ook kunt u teruggebeld worden door het contactformulier op de website in te vullen.
Call us Email us