0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Indicatie van hypotheekadvies kosten in Groningen

Hypotheekservice-8442
Bij de aankoop van een nieuwe woning, kunt u bijna niet aan hypotheekadvies kosten in Groningen ontkomen. Door u persoonlijk te laten adviseren over de mogelijkheden die u heeft, verzekerd u zichzelf van een geschikte hypotheek. Zou u de hypotheek zelf afsluiten, dan betaalt u mogelijk maandelijks een te hoog bedrag. Daarbij staan niet alle kredietverstrekkers het toe om zonder tussenpersoon een hypotheek af te sluiten. Niet alleen bij de aankoop van een nieuw huis krijgt u te maken met deze kosten. Ook bij een hypotheek oversluiten is dit het geval.

Noodzaak van hypotheekadvies kosten in Groningen

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
Zoals reeds beschreven werd, kunt u bijna niet aan hypotheekadvies kosten in Groningen ontkomen. Zou u zonder advies een hypotheek aanvragen, dan kan u dit op een later moment duur komen te staan. Denk aan het verschil tussen een lineaire- en een annuïteitenhypotheek. De maandlasten van beide hypotheekvormen zijn niet hetzelfde. Daar komt bij dat hypotheekadvies gericht kan zijn op de voorwaarden van verschillende kredietverstrekkers. Het is lastig om zelf een vergelijking te maken van de voorwaarden die aanbieders van hypotheken u bieden. Hypotheekadviseurs weten exact waarop ze moeten letten.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Hypotheekadvies kosten in Groningen berekenen

Erwin-klein
Wilt u exact weten hoe hoog de hypotheekadvies kosten in Groningen voor u zullen zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we hoe we u het beste kunnen helpen. Koopt u binnenkort een nieuwe woning, of bent u benieuwd of een hypotheek oversluiten voor u een besparing op de maandlasten op kan leveren? Samen gaan we op zoek naar een hypotheek die bij uw situatie past!
Call us Email us