0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Hulp bij het afsluiten van een hypotheek in Groningen

Hypotheekservice-8442
 Voor veel mensen is het afsluiten van een hypotheek in Groningen benodigd om een woning te kunnen bekostigen. Bij het afsluiten van hypotheken komt vaak meer kijken, dan men op voorhand verwacht. Het is om die reden verstandig om hier advies over in te winnen bij een professional. Een hypotheekadviseur van Hypotheek Service bekijkt samen met u welke hypotheekvorm passend is. Kiest u voor een lineaire hypotheek, een annuïteitenhypotheek of bijvoorbeeld een aflossingsvrije hypotheek? Door de verschillende opties aan u voor te leggen, wordt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. 

Hypotheek in Groningen tegen een lage rente

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
 Nadat u een geschikte hypotheekvorm gevonden heeft, is het zaak om op zoek te gaan naar een hypotheekverstrekker. Een van de belangrijkste factoren hierbij is de aangeboden rente over uw hypotheek in Groningen. U verlaagt de rente door een deel van de woning vooraf zelf te bekostigen. Op deze wijze valt u in een lagere risicoklasse, waardoor de bank u een gunstige rente biedt. Ook de keuze voor een woning met een groen energielabel kan ertoe leiden dat de hypotheekrente lager uitvalt. Een hypotheekadviseur van Hypotheek Service vertelt u hier graag meer over. 
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Afspraak maken voor advies over hypotheek in Groningen

Erwin-klein
Het moge duidelijk zijn dat er bij het afsluiten van een hypotheek in Groningen rekening gehouden dient te worden met diverse factoren. Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur om hierover in gesprek te gaan. Wilt u eerst meer weten over de service en hulp die wij u kunnen bieden? Neem in dat geval eens vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.
Call us Email us