55 plus hypotheek Drachten

De woningmarkt is flink in beweging. Steeds meer mensen willen graag een eigen huis kopen en dus gaan ze op zoek naar hun droomhuis. Maar daarna moet er natuurlijk ook nog een hypotheek worden geregeld, want niet iedereen wint de hoofdprijs in de loterij en kan een huis meteen afrekenen. Ook als u al wat ouder bent zijn er mogelijkheden voor de financiering van de aankoop van een huis. Met een 55 plus hypotheek in Drachten kunt u ook als uw pensioen al in zicht komt een huis kopen.

Neem contact met ons op

Waarom een 55 plus hypotheek voor uw huis in Drachten?

Een bank stelt vaak aanvullende eisen als u op latere leeftijd nog een hypotheek wilt afsluiten. Het maakt daarbij wel verschil of u uw eerste huis koopt of al eerder een eigen woning heft gehad. Het maakt natuurlijk altijd een positief verschil als u winst uit de verkoop van een eerdere woning kunt inbrengen voor het nieuwe huis. Daardoor hoeft u minder te lenen. De looptijd van een 55 plus hypotheek voor een huis in Drachten is vaak korter dan de maximale 30 jaar. Dit heeft te maken met de levensverwachting van de aanvrager en de situatie op de woningmarkt.

btn-hypotheek

Bereken uw hypotheek

btn-verzekeren

Verzekeren

btn-krediet

Kredieten

btn-q

Stel een vraag

btn-offerte

Offerte aanvragen

btn-afspraak

Maak een afspraak

Vraag vrijblijvend advies over uw hypotheek

Wilt u advies over een hypotheek voor 55-plussers dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt een bericht sturen naar ons e-mailadres info@hypotheekservice.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak met u te maken of uw vragen direct te beantwoorden.

Contactformulier

Naam* (verplicht)

Emailadres* (verplicht)

Telefoonnummer

Adresgegevens

Uw vraag