0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Woning hypotheek Groningen

Hypotheekservice-8442
Wilt u advies over een passende hypotheek waarmee u die geweldige woning in Groningen kunt kopen? Hypotheek Service helpt u graag. Wij zijn voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot de beste hypotheek adviseur van de provincie Groningen. Wij bieden complete en persoonlijke service, en geven altijd een echt onafhankelijk advies.

Uw droom woning in Groningen met een passende hypotheek

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
Wilt u ook een advies op maat op het gebied van hypotheken of andere financiële zaken? Hypotheek Service is uw partner in deze. Wij dragen graag bij aan een succesvolle koop van uw droom woning in Groningen. Dit doen wij op een eerlijke manier. Wij zijn niet gebonden zijn aan een bepaalde bank, verzekeringsmaatschappij of andere financieringsinstelling, dus u krijgt bij ons een eerlijk en 100% onafhankelijk advies.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Advies over de hypotheek voor uw woning in Groningen, en andere financiële zaken

Erwin-klein
Naast advies over uw (toekomstige) hypotheek, kunnen we u adviseren over andere financiële zaken. Het kan handig zijn om alle financiële zaken (waaronder de hypotheek) onder te brengen bij één partij die precies weet hoe uw persoonlijk en financiële situatie eruit ziet. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt en hoeft u uw verhaal niet steeds opnieuw te doen bij verschillende partijen.

Wilt u weten wat Hypotheek Service voor uw woning kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of loop eens binnen bij ons kantoor in Leek (nabij Groningen).

Call us Email us