0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Tussenpersoon Groningen

Hypotheekservice-8442
Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en uw hypotheek laten regelen door een deskundig tussenpersoon? Hypotheek Service is graag deze tussenpersoon voor u. Wij zijn een ervaren en onafhankelijk hypotheekkantoor met ruim 12 jaar ervaring. Van deze 12 jaar zijn de laatste 4 jaar op rij uitgeroepen tot beste hypotheekkantoor van de provincie Groningen.

Eerlijk tussenpersoon in Groningen voor een deskundig hypotheekadvies

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
Hypotheek Service werkt met een persoonlijke aanpak en handelt vanuit uw belang. De desbetreffende tussenpersoon neemt de tijd om uw persoonlijke en financiële situatie zorgvuldig in kaart te brengen. Daarna gaat hij of zij pas op zoek naar een oplossing die bij u past. U heeft vast zelf wensen of ideeën wat betreft de hypotheek en wij vullen deze graag aan met een deskundig advies. Iedere adviseur of tussenpersoon heeft ruime kennis hypotheken en financiën.

Zoals gezegd werkt Hypotheek Service vanuit uw belang. Wij zijn dan ook niet gebonden aan bepaalde banken, verzekeringsmaatschappijen of andere financieringsinstellingen.

 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Schakel een tussenpersoon in van Hypotheek Service in Groningen voor een compleet financieel advies

Erwin-klein
Hypotheek Service kan u niet alleen als tussenpersoon adviseren over hypotheken, wij zijn ook zeer deskundig op andere financiële gebieden. Wij kunnen u adviseren over uw financiën in de breedste zin.  Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak inplannen in Groningen met een tussenpersoon? Neem vrijblijvend contact op met Hypotheek Service.
Call us Email us