Restschuld hypotheek bij scheiding

Wilt u meer weten over restschuld hypotheek bij een scheiding? Bij Hypotheek Service kunt u terecht voor een persoonlijk en totaal onafhankelijk advies als het gaat om restschuld met betrekking tot uw hypotheek bij een echtscheiding. Ons bedrijf is gevestigd in zowel Groningen (Leek) als in Drenthe (Roden). Zo bezoekt u ons bedrijf in Groningen aan de Boveneind nummer 21, in Leek, en onze vestiging in Drenthe aan de Nieuweweg nummer 5A in Roden. Kom langs bij onze vestiging in Groningen of Roden voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Meer informatie over restschuld hypotheek bij een echtscheiding

Bij de verkoop van een woning kan restschuld overblijven. Wanneer u gaat scheiden kan dit problemen veroorzaken. U wilt de woning mogelijk spoedig verkopen, maar u zult tegelijkertijd ook tot een oplossing moeten komen aangaande de restschuld, want de hypotheekverstrekker verwacht nu eenmaal dat deze restschuld wordt betaald. Wij helpen u als specialist graag met het bedenken van een passende oplossing. In een persoonlijk gesprek brengen wij graag uw situatie in kaart en bespreken wij met u de mogelijkheden. Er zijn in de meeste gevallen diverse opties, waardoor dit probleem snel kan worden opgelost.

btn-hypotheek

Bereken uw hypotheek

btn-verzekeren

Verzekeren

btn-krediet

Kredieten

btn-q

Stel een vraag

btn-offerte

Offerte aanvragen

btn-afspraak

Maak een afspraak

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? U kunt onze vestigingen in Leek (0594) 581 333 en Roden (050) 501 18 58 tijdens kantooruren geheel vrijblijvend telefonisch benaderen. Voor vragen buiten kantooruren kunt u ons altijd mailen. Wij zijn te bereiken op info@hypotheekservice.nl. U ontvangt van ons altijd spoedig een reactie op uw e-mail.