0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Restschuld hypotheek bij scheiding

Hypotheekservice-8442
Wilt u meer weten over restschuld hypotheek bij een scheiding? Bij Hypotheek Service kunt u terecht voor een persoonlijk en totaal onafhankelijk advies als het gaat om restschuld met betrekking tot uw hypotheek bij een echtscheiding. Ons bedrijf is gevestigd in zowel Groningen (Leek) als in Drenthe (Roden). Zo bezoekt u ons bedrijf in Groningen aan de Boveneind nummer 21, in Leek, en onze vestiging in Drenthe aan de Nieuweweg nummer 5A in Roden. Kom langs bij onze vestiging in Groningen of Roden voor meer informatie.

Meer informatie over restschuld hypotheek bij een echtscheiding

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
Bij de verkoop van een woning kan restschuld overblijven. Wanneer u gaat scheiden kan dit problemen veroorzaken. U wilt de woning mogelijk spoedig verkopen, maar u zult tegelijkertijd ook tot een oplossing moeten komen aangaande de restschuld, want de hypotheekverstrekker verwacht nu eenmaal dat deze restschuld wordt betaald. Wij helpen u als specialist graag met het bedenken van een passende oplossing. In een persoonlijk gesprek brengen wij graag uw situatie in kaart en bespreken wij met u de mogelijkheden. Er zijn in de meeste gevallen diverse opties, waardoor dit probleem snel kan worden opgelost.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Neem contact met ons op

Erwin-klein
Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? U kunt onze vestigingen in Leek (0594) 581 333 en Roden (050) 501 18 58 tijdens kantooruren geheel vrijblijvend telefonisch benaderen. Voor vragen buiten kantooruren kunt u ons altijd mailen. Wij zijn te bereiken op info@hypotheekservice.nl. U ontvangt van ons altijd spoedig een reactie op uw e-mail.
Call us Email us