0%
 • Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Uw partner uitkopen bij een echtscheiding

Hypotheekservice-8442

Regelmatig kiezen stellen voor het uitkopen van hun partner, wanneer zij besluiten van elkaar te scheiden. Een partner uitkopen bij een echtscheiding is niet zonder meer mogelijk, er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden. Zo betekent het uitkopen van een partner niet alleen dat zijn of haar openstaande hypotheek afgelost moet worden; ook dient rekening te worden gehouden met de waarde van de woning. De woning kan door de jaren heen immers veel meer waard geworden zijn. Het opvragen van een taxatierapport voor de woning kan een goede eerste stap zijn bij een partner uitkopen na een echtscheiding. 

Advies over partner uitkopen bij echtscheiding

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717

Daar bij een echtscheiding vaak veel emoties vrijkomen en er vervolgens een lastige periode aanbreekt, is het sterk aan te raden om een professionele adviseur in de arm te nemen wanneer een partner uitkopen na een echtscheiding overwogen wordt. Een hypotheekadviseur inventariseert uw situatie en bekijkt samen met u en uw inmiddels ex-partner welke mogelijkheden u allebei heeft. Hypotheek Service biedt u deze ondersteuning van een ervaren hypotheekadviseur graag. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen. 

 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Afspraak maken voor partner uitkopen bij echtscheiding

Erwin-klein

Overweegt u uw partner uit te kopen na een echtscheiding? Neem alvast eens contact met ons op, zodat we een afspraak met u in kunnen plannen. We vertellen u graag meer over hetgeen waarmee u rekening dient te houden bij het uitkopen van uw partner. Welke voorbereidingen kunt u alvast treffen? Is het uitkopen van uw partner na een echtscheiding überhaupt mogelijk, afgaande op uw huidige financiële situatie? Het zijn inzichten die u verder kunnen helpen na de keuze om van elkaar te scheiden. 

Call us Email us