0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Advies van onafhankelijke hypotheekadviseur bij Groningen

Hypotheekservice-8442

Staat u op het punt een nieuwe woning te kopen? Wilt u weten wat u maximaal kunt lenen voor de aankoop van uw eerste huis? In beide gevallen is advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur bij Groningen wenselijk. Wij werken niet namens een vaste bank, waardoor we de verschillende opties, geheel onafhankelijk, voor u op een rijtje kunnen zetten. Welke hypotheekverstrekker biedt de laagste rente voor uw hypotheek? Waar profiteert u van de beste voorwaarden? Enzovoorts. Niet alleen bij de aankoop van een woning is hulp van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Groningen wenselijk. Schakel onze hulp ook in bij het oversluiten van uw lopende hypotheek.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Groningen bij aankoop woning

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717

Bij de aankoop van een woning wilt u van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Groningen horen binnen welke prijsklasse u kunt zoeken. Wat kunt u in uw huidige financiƫle situatie maximaal lenen bij de bank? Wat is de impact van lopende schulden op uw maximale hypotheek? Hoe zit het met het leasecontract wat u een jaar geleden afgesloten heeft? Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Groningen gaat graag met u om tafel, om de mogelijkheden in kaart te brengen.

 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Advies onafhankelijke hypotheekadviseur rond Groningen bij oversluiten

Erwin-klein

U las al dat hulp van een onafhankelijke hypotheekadviseur rond Groningen niet alleen wenselijk is bij het afsluiten van een hypotheek. Schakel onze hulp ook in, wanneer u voornemens bent een hypotheek over te sluiten. Dit kan interessant zijn, op het moment dat banken een lagere hypotheekrente betalen dan hetgeen u momenteel betaalt. Wij berekenen de kosten die u hierbij betaalt en zetten deze naast het financiƫle voordeel wat het oversluiten van uw hypotheek u oplevert. Is het voor u rendabel een nieuwe hypotheek af te sluiten?

Call us Email us