0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Hypotheek in Groningen? Regel het via een onafhankelijk tussenpersoon

Hypotheekservice-8442
Omdat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde bank, verzekeringsmaatschappij of andere financieringsinstelling, zijn wij een echt onafhankelijk tussenpersoon. Wij denken met u mee en komen samen met u tot de beste oplossing wat betreft uw huidige of toekomstige hypotheek. Onze adviseurs zijn zeer ervaren en hebben ruime kennis van hypotheken en financiën. Zo krijgt u niet alleen een persoonlijk advies, maar ook een deskundig advies.

Tussenpersoon in Groningen voor uw hypotheek en andere financiële zaken

Robert-klein
Hypotheek Service dient niet alleen als tussenpersoon op het gebied van hypotheken, wij kunnen u ook adviseren over verschillende financiële zaken. Wel zo handig, aangezien we voor de hypotheekzaken toch in uw financiën moeten duiken. Wilt u ook een deskundig, persoonlijk en onafhankelijk advies van Hypotheek Service? Loop eens binnen op ons kantoor in Leek (nabij Groningen) of maak een vrijblijvende afspraak met een tussenpersoon.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Beste hypotheekkantoor van Groningen is tevens financieel adviseur

Erwin-klein
Hypotheek Service Groningen is meer dan alleen een hypotheekkantoor. Wij specialiseren ons ook in financiële zaken. Voor een juist hypotheekadvies kijken we grondig naar uw financiële situatie. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem vooral contact met ons op!
Call us Email us