0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Advies bij het afsluiten van hypotheken in Groningen

Hypotheekservice-8442
Bij het afsluiten van hypotheken in Groningen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Wat is bijvoorbeeld de invloed van een openstaande studieschuld op een nieuwe hypotheek? Is het zinvol om eerst een samenlevingscontract op te stellen met uw partner? Enzovoorts. Voordat u een hypotheek afsluit, kunt u een hypotheekadviseur inschakelen. Een hypotheekadviseur zal u advies geven over het type hypotheek die het beste bij uw situatie past, de hypotheekverstrekker die de gunstigste rente biedt, enzovoorts. Op basis van het gesprek met een hypotheekadviseur kunt u vervolgens een hypotheek afsluiten.

Hypotheken in Groningen in verschillende vormen

Robert-klein
Hypotheken in Groningen worden in verschillende vormen verstrekt. Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen een lineaire hypotheek en een annuïteitenhypotheek? Het is sterk aan te raden om u in de verschillende soorten hypotheken te verdiepen, alvorens u daadwerkelijk een hypotheek afsluit. Het is onder meer van uw toekomstplannen afhankelijk, welke van deze hypotheken het beste bij u past. Wilt u op korte termijn beginnen aan gezinsuitbreiding? Bent u van plan om op de langere termijn minder te gaan werken? Enzovoorts.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Meer weten over hypotheken in Groningen

Erwin-klein
Zoals reeds beschreven werd, kunt u bij het aanvragen van hypotheken in Groningen een hypotheekgesprek voeren met een hypotheekadviseur. Ook kunt u op internet veel informatie vinden over de verschillende soorten hypotheken, die in Groningen worden aangeboden door hypotheekverstrekkers. Houd er rekening mee, dat de eisen voor het afsluiten van een hypotheek steeds strenger worden. Zo kunt u een steeds kleiner deel van de woningwaarde lenen. Het betekent dat u een groter deel uit eigen zak zal moeten betalen.
Call us Email us