0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

De beste hypotheek via de hypotheekspecialist Groningen

Hypotheekservice-8442
Wilt u een huis gaan kopen? Of wilt u een tweede hypotheek afsluiten voor bijvoorbeeld een verbouwing? Dan heeft u goed advies nodig. Dit kunt u krijgen bij de hypotheekspecialist van de regio Groningen, Hypotheekservice is gevestigd in Roden en Leek. Wij staan voor u klaar om samen met u de beste hypotheek uit te zoeken. Een hypotheek die bij u past zorgt ervoor dat u niet in de financiële problemen komt. Ons advies is er altijd op gericht om een verantwoorde overeenkomst met een geldverstrekker aan te gaan.

Een verantwoorde financiering van de hypotheekspecialist in Groningen

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
In Groningen een huis kopen kan zeer aantrekkelijk zijn. De huizenprijzen zijn er een stuk lager dan bijvoorbeeld in de randstad. En u heeft vaak veel meer ruimte. Daarom kiezen mensen ervoor om naar het Noorden te verhuizen. Soms ook omdat ze er werk hebben gevonden, of na hun pensionering terug willen naar hun “roots”. Wilt u een huis kopen in de provincie, ga dan naar de hypotheekspecialist in Groningen voor het beste advies voor de financiering van uw droomhuis.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Maak direct een afspraak voor goed hypotheekadvies

Erwin-klein
Wilt u ook het beste hypotheekadvies? Maak dan direct online een afspraak met één van onze ervaren financieel adviseurs. U kunt hiervoor het speciale contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. U kunt ook uw naam en telefoonnummer achterlaten, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.
Call us Email us