0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Ervaren hypotheekadviseur in Marum

Hypotheekservice-8442

Het afsluiten van een eerste hypotheek is voor veel mensen een spannend moment, daar het doorgaans om grote bedragen gaat. Ook het afsluiten van een volgende hypotheek of bijvoorbeeld het oversluiten hiervan brengt de nodige spanning met zich mee. Goed om u vooraf uitgebreid te laten informeren over de mogelijkheden die u heeft, de maandlasten die het met zich meebrengt, enzovoorts. Hypotheek Service biedt u de hulp van een ervaren hypotheekadviseur bij Marum aan. De hypotheekadviseur inventariseert samen met u hoe u er momenteel financieel voor staat, om op basis daarvan vast te stellen welke mogelijkheden u heeft. Daarbij is het belangrijk te kijken naar de plannen die u heeft richting de toekomst. Mogelijk wilt u minder gaan werken, of denkt u aan een gezinsuitbreiding. 

Hypotheekadviseur bij Marum voor oversluiten hypotheek

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717

Niet alleen bij het afsluiten van een hypotheek voor bijvoorbeeld de aankoop van een eerste woning is persoonlijk advies van een hypotheekadviseur bij Marum wenselijk. Ook wanneer u een bestaande hypotheek oversluit, wilt u zich vooraf uitgebreid laten informeren. Het oversluiten van een hypotheek met een hypotheekadviseur bij Marum kan u een flinke besparing op de maandlasten opleveren. In het bijzonder, wanneer de huidige hypotheekrente veel lager staat dan de rente die u nu maandelijks over uw hypotheek betaalt. Aan het oversluiten van een hypotheek zitten kosten verbonden. Onze hypotheekadviseur bij Marum kan u hier meer over vertellen. 

 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Plan een afspraak bij uw hypotheekadviseur rond Marum

Erwin-klein

Wilt u binnenkort een bod doen op een nieuwe woning? Heeft u vragen over het oversluiten van uw lopende hypotheek? In beide gevallen nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking. Samen bekijken we hoe onze hypotheekadviseur bij Marum u verder kan helpen bij uw hypotheekzaken. Een persoonlijke, verantwoorde aanpak staat hierbij voorop. 

Call us Email us