0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Hulp van ervaren hypotheekadviseur in Haren

Hypotheekservice-8442

Kijkt u momenteel naar een nieuwe woning? Heeft u het idee te kunnen besparen op uw maandlasten, door het oversluiten van uw hypotheek in gang te zetten? In dergelijke situaties is hulp van een ervaren hypotheekadviseur in Haren wenselijk. Hoewel u een hypotheek in de basis zelf af kunt sluiten bij verschillende hypotheekverstrekkers, bespaart het u veel geld en zorgen wanneer u zich hierbij laat adviseren door Hypotheek Service. De jarenlange ervaring die wij hebben in het afsluiten en oversluiten van hypotheken, maakt dat we u altijd van passend persoonlijk advies kunnen voorzien. Op welke manier kan onze hypotheekadviseur bij Haren u op weg helpen? 

Hypotheekadviseur in Haren brengt uw financiële situatie in kaart

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717

Een belangrijke eerste stap bij het afsluiten van een hypotheek, is het in kaart brengen van uw huidige financiële situatie. Op basis hiervan kan onze hypotheekadviseur bij Haren voor u berekenen, wat uw maximale hypotheek is. Dit is het hypotheekbedrag, waarbij u niet in financiële nood komt bij gelijke omstandigheden als de huidige. Bij het in kaart brengen van de financiën wordt echter niet alleen naar uw huidige situatie gekeken. Ook bespreken we welke wensen u heeft richting de toekomst. Overweegt u bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding, of wilt u straks minder gaan werken? Het heeft invloed op uw financiële draagkracht. 

 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Kennismaken met onze hypotheekadviseur bij Haren

Erwin-klein

Maak een vrijblijvende afspraak met onze hypotheekadviseur bij Haren om nader kennis te maken. Samen gaan we aan de slag om u uw droomhuis te laten kopen, of om uw maandlasten te doen laten dalen. Het oversluiten van een hypotheek kan u veel geld besparen, wanneer de hypotheekrente sterk verlaagd wordt of wanneer u profiteert van gunstigere voorwaarden. We vertellen u er graag alles over!  

Call us Email us