0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Persoonlijk advies van een hypotheekadviseur

Hypotheekservice-8442
Bent u voornemens een nieuwe woning te kopen? Hypotheek Service staat voor u klaar, om u hierbij te helpen. Rond de aankoop van een nieuwe woning dient u met talloze factoren rekening te houden. Krijgt u uw eigen woning verkocht? Kunt u voldoende lenen om de nieuwe woning te kunnen bekostigen? Hoe gaat het straks met de verhuizing? Een hypotheekadviseur helpt u uw huidige financiƫle situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan bekijken we samen met u wat uw maximale hypotheek mogelijk is. Heeft u al een hypotheek lopen, of is dit uw eerste hypotheek waarvoor u een hypotheekadviseur wilt raadplegen?

Hypotheekadviseur bij een hypotheek oversluiten

Robert-klein
Niet alleen bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek komt het advies van een hypotheekadviseur van pas. Denk bijvoorbeeld aan het oversluiten van een hypotheek. Een hypotheek oversluiten betekent dat u een nieuwe hypotheek afsluit om uw lopende hypotheek in een keer af te kunnen lossen. Als de nieuwe hypotheek is afgesloten tegen een lagere rente dan de lopende lening, kan dit een financieel voordeel opleveren. De hypotheekadviseur legt u de mogelijkheden voor. Op basis daarvan kunt u vervolgens samen kijken of een hypotheek oversluiten echt interessant voor u is.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Direct een afspraak maken met de hypotheekadviseur

Erwin-klein
Neem contact met ons op, wanneer u op korte termijn een afspraak in wilt plannen met onze hypotheekadviseur. Laten we samen in kaart brengen welke mogelijkheden u heeft voor het oversluiten van de hypotheek of het afsluiten van een nieuwe lening. Heeft u een geschikte hypotheek gevonden? In dat geval bieden we u graag hulp bij het aanvragen hiervan.
Call us Email us