Professioneel hypotheekadvies in Groningen aanvragen

De aanschaf van een woning in Groningen brengt talloze zaken met zich mee. Zo kan het verstandig zijn om vooraf een samenlevingscontract met uw partner op te stellen, wanneer u dit niet eerder gedaan heeft en niet getrouwd bent. Na het afsluiten van een samenlevingscontract kunt u een hypotheek aanvragen voor de aankoop van een nieuwe woning. Veel mensen hebben niet voldoende vermogen om een woning in een keer te kunnen betalen. Een hypotheek aanvragen begint vaak echter met persoonlijk hypotheekadvies in Groningen. Er zijn verschillende partijen die u dit hypotheekadvies kunnen bieden.

Neem contact met ons op

Redenen om voor hypotheekadvies in Groningen te kiezen

Er zijn verschillende redenen, die maken dat het verstandig is om hypotheekadvies in Groningen aan te vragen. Tijdens een hypotheekgesprek wordt u meer verteld over de factoren, die van invloed zijn op uw maximale hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan een openstaande studieschuld, een telefoonabonnement, enzovoorts. De regels voor het afsluiten van een hypotheek zijn steeds strenger geworden. Niet voor niets is de verwachting, dat u straks steeds minder geld kunt lenen. Het betekent dat u een groter deel van de investering in een nieuwe woning zelf moet bekostigen.

btn-hypotheek

Bereken uw hypotheek

btn-verzekeren

Verzekeren

btn-krediet

Kredieten

btn-q

Stel een vraag

btn-offerte

Offerte aanvragen

btn-afspraak

Maak een afspraak

Hypotheekadvies in Groningen bij een hypotheekadviseur

Kijk eens op internet, om een geschikte hypotheekadviseur in Groningen te vinden. Het eerste kennismakingsgesprek is bedoeld om een beeld te krijgen van uw financiële situatie. Op basis van dit kennismakingsgesprek zal een hypotheekadviseur een passend hypotheekadvies voor u opstellen. Het kan verstandig zijn om een hypotheek samen met uw partner aan te vragen. Vandaar de tip om eerst een samenlevingscontract op te laten stellen door een notaris. Op deze manier kunt u vaak een hogere hypotheek krijgen.

Contactformulier

    Naam* (verplicht)

    Emailadres* (verplicht)

    Telefoonnummer

    Adresgegevens

    Uw vraag