0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Professioneel hypotheekadvies in Groningen aanvragen

Hypotheekservice-8442
De aanschaf van een woning in Groningen brengt talloze zaken met zich mee. Zo kan het verstandig zijn om vooraf een samenlevingscontract met uw partner op te stellen, wanneer u dit niet eerder gedaan heeft en niet getrouwd bent. Na het afsluiten van een samenlevingscontract kunt u een hypotheek aanvragen voor de aankoop van een nieuwe woning. Veel mensen hebben niet voldoende vermogen om een woning in een keer te kunnen betalen. Een hypotheek aanvragen begint vaak echter met persoonlijk hypotheekadvies in Groningen. Er zijn verschillende partijen die u dit hypotheekadvies kunnen bieden.

Redenen om voor hypotheekadvies in Groningen te kiezen

Robert-klein
Er zijn verschillende redenen, die maken dat het verstandig is om hypotheekadvies in Groningen aan te vragen. Tijdens een hypotheekgesprek wordt u meer verteld over de factoren, die van invloed zijn op uw maximale hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan een openstaande studieschuld, een telefoonabonnement, enzovoorts. De regels voor het afsluiten van een hypotheek zijn steeds strenger geworden. Niet voor niets is de verwachting, dat u straks steeds minder geld kunt lenen. Het betekent dat u een groter deel van de investering in een nieuwe woning zelf moet bekostigen.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Hypotheekadvies in Groningen bij een hypotheekadviseur

Erwin-klein
Kijk eens op internet, om een geschikte hypotheekadviseur in Groningen te vinden. Het eerste kennismakingsgesprek is bedoeld om een beeld te krijgen van uw financiële situatie. Op basis van dit kennismakingsgesprek zal een hypotheekadviseur een passend hypotheekadvies voor u opstellen. Het kan verstandig zijn om een hypotheek samen met uw partner aan te vragen. Vandaar de tip om eerst een samenlevingscontract op te laten stellen door een notaris. Op deze manier kunt u vaak een hogere hypotheek krijgen.
Call us Email us