0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Hypotheek bij Tolbert af- en oversluiten

Hypotheekservice-8442

Overweegt u de aankoop van een eerste woning, maar twijfelt u of uw maximale hypotheek hoog genoeg is? Heeft u in het verleden een hypotheek in Tolbert afgesloten en wilt u weten welke mogelijkheden u heeft bij het oversluiten hiervan? De specialisten van Hypotheek Service staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien. Bij het af- en oversluiten van een hypotheek zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Niet alleen is het belangrijk dat u de hypotheeklasten nu kunt betalen. Ook is het belangrijk na te denken over later. Denk u aan gezinsuitbreiding? Wilt u wellicht een dag minder gaan werken? Het heeft invloed op uw financiĆ«le situatie. 

Advies over een hypotheek bij Tolbert

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717

Wanneer u bij Hypotheek Service komt voor persoonlijk advies over uw hypotheek bij Tolbert, starten we met een inventarisatie van uw huidige financiĆ«le situatie. Wat zijn uw vaste maandelijkse lasten? Hoe hoog is uw inkomen momenteel? Welke plannen heeft u voor de toekomst? In het geval van het oversluiten van een hypotheek berekenen we voor u, welk effect het oversluiten heeft op uw maandlasten. Wanneer uw hypotheek tegen een relatief hoge hypotheekrente afgesloten is, kan het oversluiten hiervan een fraai financieel voordeel opleveren. Houd echter ook rekening met een overstapboete die u betaalt. Onze hypotheekadviseur brengt het voor u in kaart. 

 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Hypotheek bij Tolbert voor uw nieuwe woning

Erwin-klein

Bekijk zelf ook eens wat uw maximale hypotheek is. Plan een afspraak met onze hypotheekadviseur voor een eerste kennismaking. Samen met u bekijken we welke mogelijkheden u heeft bij het afsluiten van een hypotheek in Tolbert. Kunt u met deze hypotheek de door u gewenste woning kopen? 

Call us Email us