0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Advies over hypotheek overnemen na een scheiding

Hypotheekservice-8442
Bij een scheiding komt veel kijken! In het bijzonder wanneer u bijvoorbeeld kinderen en een koophuis heeft. Hypotheek Service staat voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren. Welke mogelijkheden heeft u bij de scheiding? Wat zijn de financiële gevolgen van deze mogelijkheden? Houdt u voldoende geld over voor later? Enzovoorts. Samen maken we een inventarisatie van uw bestaande situatie. Ook maken we een overzicht van uw wensen voor later. Zo kunnen we u doelgericht adviseren! Een hypotheek overnemen na de scheiding is een van de opties die u vaak heeft.

Hypotheek overnemen na scheiding met uw partner

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
Een hypotheek overnemen na een scheiding kan interessant zijn, wanneer u in de woning wilt blijven wonen. Vanzelfsprekend heeft u hier toestemming voor nodig van uw ex-partner. Het kan voorkomen dat uw ex-partner de woning wil verkopen, om vervolgens allebei een nieuw pand te kopen. In sommige gevallen zijn in de huwelijkse voorwaarden of de voorwaarden van uw samenlevingsovereenkomst afspraken gemaakt over degene die in de woning mag blijven wonen. Ook de manier waarop een woning gekocht is, bepaalt of een hypotheek overnemen na de scheiding mogelijk is. Heeft u de woning allebei voor 50% gekocht, of heeft u bijvoorbeeld meer ingelegd dan uw partner?
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Persoonlijk hulp bij hypotheek overnemen na een scheiding

Erwin-klein

De emoties die bij een scheiding komen kijken maken het lastig om het overzicht te behouden. De financieel adviseurs van Hypotheek Service helpen u graag bij het maken van weloverwogen keuzes op financieel gebied. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over uw opties bij een hypotheek overnemen na de scheiding.

Call us Email us