0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Hulp bij een hypotheek na een scheiding

Hypotheekservice-8442
Bent u onlangs van uw partner gescheiden? In veel gevallen heeft dit invloed op uw hypotheek. Verkoopt u de woning, blijft u in de woning wonen of laat u deze vrij voor uw partner? Het is in ieder van deze situaties belangrijk om na te gaan, wat er voor u en uw ex-partner verandert in de hypotheek na een scheiding. Hypotheek Service is uw partner in het vaststellen van deze veranderingen. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor u en uw ex-partner. Belangrijk is dat u allebei tevreden bent met de gevonden oplossing en de lasten voor de hypotheek kunt blijven dragen.

Gevolgen op mijn hypotheek na een scheiding

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
Verschillende factoren bepalen wat de gevolgen op uw hypotheek zijn van een scheiding. Wanneer u de hypotheek zelf heeft afgesloten, hoeft een scheiding geen grote gevolgen hebben. U draagt de lasten van de hypotheek immers al zelf. Draagt u de lasten allebei voor een deel? In dat geval is het zaak om te kijken naar de manier waarop deze lasten verdeeld zijn over u en uw ex-partner. Mogelijk kunt u uw ex-partner uitkopen of andersom. Vanzelfsprekend moet u hier allebei akkoord mee gaan. Een derde optie is het verkopen van de woning om de hypotheek in een keer af te kunnen lossen.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Advies over hypotheek na een scheiding

Erwin-klein
Wilt u op korte termijn om tafel gaan, om te kijken wat er verandert in uw hypotheek na een scheiding? Neem in dat geval eens contact met ons op. We plannen graag een afspraak voor u in, om samen te kijken hoe uw hypotheek gewijzigd moet worden en welke gevolgen dit heeft op uw financiƫle situatie.
Call us Email us