0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Aan de slag met het afsluiten van een hypotheek in Haren

Hypotheekservice-8442

Staat u op het punt een nieuwe woning te kopen? Heeft u een hypotheek in Haren nodig voor de aankoop van een woonboot? Hypotheek Service staat voor u klaar, om de gewenste hulp te bieden. Bij het afsluiten van een hypotheek zijn er tal van verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk aan uw huidige inkomen, uw plannen voor de toekomst en bijvoorbeeld de overwaarde op uw bestaande woning. Hypotheek Service helpt u dergelijke factoren inzichtelijk te maken en adviseert u vervolgens. Het maakt dat u precies weet waar u aan toe bent, bij het afsluiten van een hypotheek. 

Bestaande hypotheek in Haren aanpassen

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717

Niet alleen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek in Haren kan de hulp van Hypotheek Service gewenst zijn. Schakel onze hypotheekadviseurs ook in, wanneer u het gevoel heeft te kunnen besparen op uw huidige hypotheek. Mogelijk is uw woning veel meer waard dan op het moment waarop u de hypotheek afsloot, waardoor u benieuwd bent wat de stijgende waarde van uw woning voor invloed heeft op uw maandlasten. Ook kan het oversluiten van een hypotheek slim zijn, wanneer de rente momenteel veel lager staat dan op het moment dat u uw huidige hypotheek aanvroeg. We adviseren u graag over uw mogelijkheden om uw maandlasten terug te dringen. 

 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Afspraak maken voor gesprek over hypotheek in Haren

Erwin-klein

Wenst u een gesprek over uw nieuwe of bestaande hypotheek in Haren, met een ervaren hypotheekadviseur van Hypotheek Service? Neem eens contact met ons op! We plannen graag een afspraak voor u in om nader kennis te maken. Samen inventariseren we uw wensen en de huidige financiële situatie, om u op basis daarvan persoonlijk advies te kunnen geven.  

Call us Email us