0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Hypotheek gesprek Groningen

Hypotheekservice-8442
Wilt u een hypotheek gesprek aanvragen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur in Groningen? Loop eens binnen bij Hypotheek Service. Ons hypotheekkantoor bestaat al 12 jaar en is voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot het beste hypotheekkantoor van de provincie Groningen.

Voor een onafhankelijk hypotheek gesprek in Groningen

Robert-klein
Hypotheek Service adviseert particulieren en bedrijven in Groningen en omstreken over hypotheken en alle (financiële) zaken die daaraan verbonden zijn. Wij zijn niet gekoppeld aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financieringsinstelling, waardoor u kunt rekenen op 100% onafhankelijk advies.

Naast een eerlijke aanpak werken wij met een persoonlijke aanpak. Wij kunnen pas een goed advies geven als we goed op de hoogte zijn van uw situatie en uw wensen. Dit bespreken we allemaal in het hypotheek gesprek. Onze adviseurs nemen de tijd om alle informatie in kaart te brengen en hebben de juiste kennis in huis om dit om te zetten in een advies op maat. Want maatwerk is standaard bij Hypotheek Service, geen enkele cliënt is tenslotte hetzelfde!
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Hypotheek Service Groningen, voor een advies gesprek op maat

Erwin-klein
Hypotheek Service is niet alleen hypotheekadviseur, wij zijn ook financieel adviseur te noemen. Wij zijn dankzij onze kennis en ervaring erg veelzijdig en op verschillende manieren in te zetten. Wilt u meer informatie? Vraag vandaag nog een vrijblijvend hypotheek gesprek aan bij het beste hypotheekkantoor van de provincie Groningen. Dit kan via telefoon of mail, of loop ons kantoor in Leek (nabij Groningen) eens binnen!
Call us Email us