0%
 • Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Hypotheek bij echtscheiding in Nuis afwikkelen

Hypotheekservice-8442

Een echtscheiding heeft in veel gevallen invloed op de woonsituatie van gezinnen. Blijft u in de woning wonen, of besluit u de woning gezamenlijk te verkopen om vervolgens op zoek te gaan naar een nieuw huis? Wat uw keuze ook is, er moet vaak het een en ander geregeld worden voor de hypotheek bij een echtscheiding in Nuis. Hypotheek Service helpt u hier graag bij. Samen met u en uw ex-partner brengen we uw situatie in kaart, om op basis daarvan te kijken welke mogelijkheden u hierin heeft. U zou zelf alvast eens na kunnen kijken of uw lopende hypotheek bij een echtscheiding boetevrij versneld kan worden afgelost in het geval dat u de woning wilt verkopen.

Hypotheek ex-partner bij echtscheiding in Nuis overnemen

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717

Een van de andere opties die u op het gebied van uw hypotheek bij een echtscheiding in Nuis heeft, is het uitkopen van uw ex-partner. In dit geval sluit u zelf een ruimere hypotheek af, om de lopende hypotheek van uw ex-partner over te nemen. Houd er hierbij rekening mee dat het niet uitsluitend om het openstaande leningdeel van uw ex-partner gaat, maar bijvoorbeeld ook om de mogelijke overwaarde op het pand. Een hypotheekadviseur van Hypotheek Service berekent graag voor u, of het in uw huidige financiële situatie mogelijk is om de lopende hypotheek van uw ex-partner over te nemen. 

 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Advies over hypotheek na echtscheiding bij Nuis

Erwin-klein

Het moge duidelijk zijn dat er rondom uw hypotheek bij een echtscheiding in Nuis veel komt kijken. Laat u hier daarom uitgebreid over adviseren. Het helpt u de mogelijkheden en daarmee gepaard gaande consequenties in kaart te brengen. Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. 

Call us Email us