0%
 • Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Regelen van uw hypotheek bij een echtscheiding in Eelde

Hypotheekservice-8442

Wat moet u regelen voor uw hypotheek bij een echtscheiding rond Eelde? Kunt u in de woning blijven wonen, wanneer uw ex-partner elders onderdak vindt? Hoe zit het met de overwaarde op de gemeenschappelijke woning? Het zijn voorbeelden van vragen waar stellen mee te maken krijgen, wanneer zij een gezamenlijke hypotheek hebben op het moment van een echtscheiding. Hypotheek Service helpt u deze vragen graag te beantwoorden, door uw huidige financiĆ«le situatie in kaart te brengen en op basis daarvan een overzicht te bieden van uw mogelijkheden. Het is fijn terug te kunnen vallen op een professional in een vaak zeer emotionele tijd. 

Hypotheek bij echtscheiding rond Eelde aflossen

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717

Een van de mogelijkheden die u heeft op het gebied van uw hypotheek bij een echtscheiding in Eelde, is het aflossen ervan. Dit doet u bijvoorbeeld door de woning te verkopen; hetgeen de woning oplevert wordt verdeeld en gebruikt om de openstaande schuld af te betalen. U kunt vervolgens fris beginnen bij de aanschaf van een nieuwe woning. Een alternatief is het uitkopen van uw ex-partner, waarbij u de openstaande schuld van uw ex-partner overneemt. Houd hierbij rekening met een eventuele overwaarde op de woning. Een adviseur kan u hier meer over vertellen. 

 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Advies over hypotheek bij echtscheiding in Eelde

Erwin-klein

Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft rond uw hypotheek bij een echtscheiding in Eelde? Neem gerust contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. We maken graag nader kennis, om persoonlijk advies te kunnen geven. Iedere situatie is anders, wat het niet altijd mogelijk maakt een generiek advies te geven over een lopende hypotheek bij een echtscheiding in Eelde. 

Call us Email us