0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Aanvragen van hypotheek in Drachten

Hypotheekservice-8442

Bij het kopen van een nieuw huis komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan het uitbrengen van een bod, het aanvragen van een hypotheek in Drachten en het moment waarop de woning geleverd wordt. De diverse verzekeringen die moeten worden afgesloten zijn hierbij nog niet genoemd. Hypotheek Service is uw specialist op het gebied van hypotheken. We helpen u graag, wanneer u een hypotheek aan wilt vragen. Niet alleen bij een hypotheekaanvraag kunt u op onze hulp rekenen. Schakel ons bijvoorbeeld ook in, wanneer u wilt weten of een hypotheek oversluiten interessant kan zijn door een sterk gedaalde rente. 

Proces rond aanvragen hypotheek in Drachten

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717

Een hypotheek in Drachten aanvragen of oversluiten begint voor ons bij een inventarisatie van uw huidige financiële situatie. Het is belangrijk om inzichtelijk te hebben welke maandlasten u kunt dragen. Hierbij wordt niet alleen naar de huidige situatie gekeken, maar ook naar de verwachtingen richting de toekomst. Denk u aan een gezinsuitbreiding? Wilt u mogelijk minder gaan werken? Zit er een financiële meevaller aan te komen? Enzovoorts. Op basis van de diverse factoren berekenen onze specialisten welke hypotheek zij voor u kunnen afsluiten. We zijn hierbij volledig onafhankelijk en vergelijken hypotheken van een groot aantal hypotheekverstrekkers. 

 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Adviesgesprek over hypotheek in Drachten

Erwin-klein

Neem eens contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over een nieuwe of bestaande hypotheek. Onze financieel adviseurs staan voor u klaar! Zaken rondom een hypotheek in Drachten kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn. Wij leggen het op een heldere en begrijpelijke wijze aan u uit. Pas wanneer u precies weet waar u voor tekent gaan we voor u aan de slag! Het voorkomt ongewenste financiële verrassingen op een later moment. 

Call us Email us