0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Financieel advies in Groningen over hypotheken

Hypotheekservice-8442
Hypotheken komen in verschillende soorten voor. Weet u bijvoorbeeld het verschil te benoemen tussen een lineaire hypotheek en een annuïteitenhypotheek? Het is erg belangrijk om van dergelijke verschillen op de hoogte te zijn, alvorens u een hypotheek afsluit voor de aankoop van een woning. Financieel advies in Groningen kan wenselijk zijn, wanneer u het lastig vindt om deze verschillen zelf uit te pluizen. Niet alleen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek wilt u wellicht geadviseerd worden op financieel gebied. Denk ook aan een situatie waarbij het oversluiten van uw hypotheek interessant kan zijn, of een situatie waarbij u te maken krijgt met een scheiding.

Verschillende vormen van financieel advies in Groningen

Robert-klein
Hypotheek Service bestaat al sinds 2003. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en in het bezit van het certificaat Erkend Hypothecair Planner en/of Erkend Hypotheekadviseur. Wij houden van ons werk en houden de ontwikkelingen binnen ons vakgebied nauwkeurig bij. En van die kennis laten wij u natuurlijk graag profiteren. In ons netwerk doen wij zaken met veel uiteenlopende partijen, zo kunnen wij u altijd volledig onafhankelijk adviseren.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Instanties voor financieel advies in Groningen

Erwin-klein
Er zijn in Groningen, net als in veel andere Nederlandse steden, talloze partijen te vinden, die hulp bieden op het gebied van uw financiën en hypotheken. Op internet vindt u meer informatie over de diensten die dergelijke bedrijven aanbieden. Ook vindt u op internet meer informatie over de verschillende soorten hypotheken die u af kunt sluiten. Zo begint u goed voorbereid aan een eerste gesprek met uw hypotheekadviseur.
Call us Email us