0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Beste hypotheekkantoor Groningen

Hypotheekservice-8442
Voor het vierde jaar op rij is Hypotheek Service uitgeroepen tot het beste hypotheekkantoor van de provincie Groningen. Waar wij deze mooie prijs aan hebben te danken? Onze persoonlijke aanpak. Ons advies is altijd volledig afgestemd op de wens en situatie van de klant.

Hypotheek Service uitgeroepen tot het beste hypotheekkantoor in Groningen

Robert-klein
Hypotheek Service voorziet al jaren particulieren en bedrijven in Groningen en omstreken van een onafhankelijk en eerlijk hypotheekadvies. Wij zijn 100% onafhankelijk, omdat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde bank, verzekeringsmaatschappij of andere financieringsinstelling.

Onze adviseurs nemen de tijd om uw situatie in kaart te brengen. Alleen zo kunnen we u het beste advies geven, een advies op maat. Wij hebben ruime kennis van verschillende soorten hypotheken en financiële zaken, en dragen u graag een aantal passende opties aan. We nemen de tijd om de beste opties toe te lichten zodat u de juiste keuze kunt maken. Deze manier van werken maakt Hypotheek Service een persoonlijk en betrokken hypotheek kantoor.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Beste hypotheekkantoor van Groningen is tevens financieel adviseur

Erwin-klein
Hypotheek Service Groningen is meer dan alleen een hypotheekkantoor. Wij specialiseren ons ook in financiële zaken. Voor een juist hypotheekadvies kijken we grondig naar uw financiële situatie. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem vooral contact met ons op!
Call us Email us