0%
 • slider-600-marije
  Marije Jansema
  Erkend financieel adviseur
  100%
  Aandacht

Advies over een aflossingsvrije hypotheek in Groningen

Hypotheekservice-8442
Voor de aankoop van een nieuwe woning sluiten veel kopers een hypotheek af. Er zijn immers weinig consumenten die voldoende spaargeld hebben om de woning in een keer te kunnen bekostigen. Bij het afsluiten van een hypotheek heeft u de keuze uit verschillende hypotheekvormen. Denk bijvoorbeeld aan een lineaire hypotheek, een annuïteitenhypotheek of een aflossingsvrije hypotheek. Wanneer is het afsluiten van een aflossingsvrije hypotheek in Groningen een interessante optie? Waarmee dient u rekening te houden? We vertellen u er graag meer over.

Aflossingsvrije hypotheek in Groningen zorgt voor lage maandlasten

AOf_202201113_Hypotheekservice_Chantal-0717
Het klinkt wellicht gek dat een aflossingsvrije hypotheek in Groningen een van de duurste hypotheekvormen is, terwijl de maandlasten hierbij het laagste liggen. Bij een aflossingsvrije hypotheek betaalt u enkel rente. De aflossing start u pas op een later moment. De regels rondom de aflossingsvrije hypotheek zijn de laatste jaren veranderd. Zo mag het percentage aflossingsvrije hypotheek in Groningen niet hoger zijn dan 50% van de vrije verkoopwaarde van uw woning. Het andere deel van uw hypotheek betaalt u vooraf uit eigen zak, of lost u maandelijks af. De maandlasten zijn zodoende ook bij een aflossingsvrije hypotheek in Groningen dus iets toegenomen in de laatste jaren.
 • Erkend Hypothecair Planner
 • Beste Hypotheekkantoor
 • Beste Hypotheekkantoor 2013 en 2014
 • Beste Hypotheekkantoor 2015
 • Erkend Hypotheek adviseur

Hulp bij het afsluiten van een aflossingsvrije hypotheek in Groningen

Erwin-klein
Het kan best lastig zijn om te bepalen of een aflossingsvrije hypotheek in Groningen voor u een interessante optie is. De financieel adviseurs van Hypotheek Service helpen u graag bij het maken van deze keuze. Samen inventariseren we uw huidige financi├źle situatie en uw plannen voor de komende jaren. Op basis daarvan bepalen we welke hypotheekvorm het meest interessant voor u is!
Call us Email us