Wie zijn wij

Regionaal

Hypotheek Service is een financieel adviesbureau. U kunt bij ons terecht voor goed advies over hypotheken, pensioenen, verzekeringen, sparen en beleggen. Wij zijn regionaal georiënteerd en wonen en werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Daarmee zijn wij ook op de hoogte en betrokken bij de ontwikkelingen in onze eigen en ook in uw regio. En ja, wij hebben ook last van die typische noordelijke karaktertrekken: wij zijn lekker nuchter en eenmaal aan tafel gaan wij er echt werk van maken.

Deskundig

Hypotheek Service bestaat al sinds 2003. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en in het bezit van het certificaat Erkend Hypothecair Planner en/of Erkend Hypotheekadviseur. Wij houden van ons werk en houden de ontwikkelingen binnen ons vakgebied nauwkeurig bij. En van die kennis laten wij u natuurlijk graag profiteren. In ons netwerk doen wij zaken met veel uiteenlopende partijen, zo kunnen wij u altijd volledig onafhankelijk adviseren.

btn-hypotheek

Bereken uw hypotheek

btn-verzekeren

Verzekeren

btn-krediet

Kredieten

btn-q

Stel een vraag

btn-offerte

Offerte aanvragen

btn-afspraak

Maak een afspraak

Teamwork

Onze medewerkers hebben de drive om er, elke dag opnieuw, voor 100% voor te gaan. Teamwork is bij ons geen kreet, maar een gegeven. Intern en zeker ook naar buiten toe. Het afsluiten van een hypotheek is een zaak van vertrouwen en er komt ook aardig wat bij kijken. Bij ons bent u aan het goede adres: wij nemen u het werk graag uit handen. Wij adviseren, regelen, organiseren en handelen de zaak van begin tot eind vakkundig voor u af.

Wij zijn aangesloten bij het klachteninstituut voor de financiële dienstverlening KIFID.